Wil jij ook een BlesSing zijn?

Kom naar de open repetitie op donderdagavond 13 juni. Op deze avond kun je vrijblijvend de sfeer komen proeven en kennismaken met ons repertoire. Wil jij ontdekken of BlesSing bij je past? Meld je aan voor deze open repetitie via ons contactformulier.

Iedereen die geïnteresseerd is om mee te zingen bij BlesSing mag eerst 2x vrijblijvend mee repeteren. Zo kun je de sfeer proeven en onderzoeken of jij en BlesSing een match zijn. Daarna volgt een stemtest.

Bij deze stemtest moet je makkelijke en ingewikkelde korte melodieën kunnen nazingen. Er wordt gelet op algemene muzikaliteit, ritmegevoel, timing en natuurlijk de zuiverheid en klank van je zangstem. Ook bereid je zelf een vers en een refrein voor en deze zing je a capella. Tot slot zing je een melodie waarbij iemand anders een tegenstem zingt.

Wil je ook een BlesSing zijn? Er is ruimte voor sopranen, alten en tenoren (lage alten). Klik hier voor het contactformulier en laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Het zangseizoen van BlesSing loopt van september t/m juni. Het lidmaatschap kost EUR. 15.00 per maand, dus EUR. 150.00 voor een heel jaar. Daarnaast worden de eventuele kosten voor de aanschaf van bladmuziek doorberekend aan de zangeressen.