Zomerconcert Welcome Home

Op 29 juni organiseerde BlesSing voor de tweede keer een zomerconcert. Samen met muzikale vrienden verzorgde BlesSing een prachtig avondvullend concert rondom het thema Welcome Home.

Het concert bestond uit drie delen: Where is my home, Close to home en Welcome home. Onze eigen Evie leidde elk deel in met een eigen geschreven spoken word. Behalve BlesSing zong ook muzikant Johan Verdouw songs die naadloos aansloten bij het thema van de avond. Daarnaast konden de bezoekers genieten van een improvisatielied, een getuigenis en nog een korte overdenking over het thema.

Speciaal voor deze avond hadden Janike en Johan eigen arrangementen gemaakt. Zo zong BlesSing een eigen versie van I’ll lead you home van Michael W Smith en een prachtig arrangement op I’m Home (Shane & Shane), gebaseerd op psalm 84. Johan verraste met de titelsong Welcome Home. We hebben enorm genoten van de samenwerking met pianist / zanger Johan Verdouw en de muzikanten Efron Nitrauw (basgitaar) en Michael Jansse (piano).

We zijn dankbaar voor de gastvrijheid van de ECG Uithoorn en we kijken nu alweer uit naar ons volgende zomerconcert in de zomer van 2025.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *