Vrouwenochtend Be a BlesSing!

Op zaterdag 20 april was de 2e vrouwenochtend van dit seizoen. We waren blij met de mooie groep vrouwen mochten verwelkomen in de ECG in Uithoorn voor een inspirerende en actieve ochtend.

We begonnen de ochtend met een luchtig spel om goed in de sfeer te komen. Daarna zongen we een set van 3 liederen. Onze eigen Evie nam vervolgens het woord. Zij is als spreker verbonden aan het vrouwen platvorm Lume. Op deze vrouwenochtend deelde ze over hoe je een zegen kan zijn. Centraal stond het bijbelgedeelte uit Markus 6 over de 5 broden en 2 vissen. Na haar korte bemoediging de groep vrouwen zelf aan de slag. Met de online test van Lume ontdekten ze hoe ze zelf een zegen kunnen zijn in hun omgeving.

Na weer een set van 3 liederen was er ook nog ruimte voor samenzang. Heerlijk om deze ochtend zo af te sluiten en gezegend naar huis te gaan.

Wil jij ook een vrouwenochtend van BlesSing bijwonen. Op 14 december staat de volgende ochtend gepland, geheel in kerstsfeer. Binnenkort volgt er meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *