Gluren bij de Buren

Op 4 februari 2024 deed BlesSing mee aan het landelijke huiskamerfestival Gluren bij de Buren. Op deze dag werden in maar liefst 23 steden en in totaal 1.450 huiskamers acts opgevoerd. Van goochelaar tot pianist, van jazz zang tot een vrouwenkoor; iedereen die wilde optreden mocht zich inschrijven. BlesSing voerde 3 huiskamerconcerten op.

We verzamelden al vroeg aan de Schubertstraat in Amsterdam bij de woning die voor onze komst was omgetoverd in een kleine sfeervolle concertkamer. Na het inzingen en opwarmen, kwamen de eerste bezoekers al binnen en al snel vulde de huiskamer zich met belangstellenden. We zongen in totaal 6 liederen in 25 minuten. De liederen waren zo gekozen dat ze een afwisselend geheel vormden en een goed beeld gaven van ons repertoire. De tijd vloog voorbij en voor we het wisten zat het 1e optreden er alweer op. Na ons optreden was er genoeg tijd voor koffie en thee en konden we nog even nagenieten samen met de gasten.

Dit hele blok herhaalde zich nog 2 keer. Super leuk om te zien hoeveel mensen er langs kwamen en dat mensen echt oprecht genoten van onze muziek. We kijken met plezier terug op deze serie huiskamerconcerten.

We zijn dankbaar voor de professionele organisatie van Gluren bij de Buren. We hopen er een volgende editie weer bij te zijn.

christelijk vrouwenkoor zingt bij Gluren bij de Buren event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *