Vrouwenochtend ‘Op Adem Komen’

Op zaterdag 25 november 2023 organiseerde BlesSing een heerlijke vrouwenochtend. Maar liefst 23 vrouwen mochten we verwelkomen en samen genieten van het thema ‘Op Adem Komen’.

BlesSing opende de ochtend met een set van 3 mooie songs, die het thema prachtig inleidden. Daarna nam Marijke Gootjes het woord. Speciaal voor deze ochtend had ze een overdenking voorbereid op basis van Psalm 62. Ze gaf praktische tips en trucs over hoe we in ons dagelijks leven rustmomenten kunnen inbouwen en hoe we dicht bij God tot rust kunnen komen. Er was ruimte voor onderlinge gesprekken en verwerkingsvragen.

De ochtend werd afgesloten met nog een set van 3 liederen door BlesSing. We merkten dat de vrouwen echt geraakt waren door de teksten en door het thema van de ochtend. Prachtig om te zien dat de vrouwen een moment van rust konden ervaren.

De vrouwenochtend was compleet verzorgd met heerlijke koffie en thee en snacks. De vrouwen gingen naar huis met een kleine attentie.

Voor BlesSing was dit de eerste vrouwenochtend die we zelf organiseerden. In april 2024 staat de volgende ochtend gepland en we kijken er nu al naar uit. We geloven in de verbinding van vrouwen onderling en we willen vrouwen graag tot zegen zijn met onze liederen.

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de vrouwenochtend. We hopen je te ontmoeten bij de volgende vrouwenochtend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *