Zomerconcert Heart2Heart

Op 24 juni gaf BlesSing een concert in samenwerking met a capella vocal group Harmonising. Het knusse kerkje in Zunderdorp was tot de laatste zitplaats toe gevuld voor een hartverwarmende avond. De kerk was prachtig versierd, passend bij het thema van de avond.

klik op het logo voor een korte impressie

A solid heart

De eerste set van het concert ging over a solid heart: een hart dat zich geworteld weet in de kracht van God. BlesSing en Harmonising zongen bemoedigende liederen met verrassende en creatieve arrangementen. Deze set werd afgesloten door een eigen geschreven lied van Hanna Marieke. Een prachtige jazzy sound rondom het thema Heart to Heart.

A heavy heart

In de tweede set stond a heavy heart centraal: een hart dat de pijn van het leven kent en weet waar herstel en rust te vinden is. De mensen raakten zichtbaar bewogen door de teksten en melodieën. Rustige nummers en up tempo liederen wisselden elkaar af, waardoor er een mooi geheel ontstond.

A blessed heart

Dit hart deelt uit van alles wat ze ontvangen heeft. Een toepasselijke set om het concert mee af te sluiten. BlesSing en Harmonising deelden bemoediging en positiviteit uit. Achteraf zei een bezoeker dat ze zich echt gezegend voelde.

Wat was het een mooie ervaring. De locatie, de liederen en de samenwerking met Harmonising, alles paste mooi bij elkaar. Ook de begeleiding van BlesSing door Michael Jansse op zijn piano was fenomenaal.

We kijken uit naar een volgend concert in het komende seizoen. Wilt u ons boeken? Dat kan via onze contactpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *